« Edellinen | Seuraava »

Merikarvian mieskalenteri 2018

 

Sain Merikarvian kunnalta toimeksiannon kuvata uuteen mieskalenteriin 12 kuukauden Merikarvialaisten yhdistysten miespuolisista edustajista. Kunta valitsi yhdistykset ja sovin yhdistysten kanssa yhdessä kuvausajankohdat syksyllä 2017. Aikataulujen sovittaminen ja kuvaukset onnistuivat hienosti. Kiitos kaikille projektiin osallistuneille hyvästä yhteistyöstä ja heittäytymisestä ideaan mukaan!

ps. Kalentereita on myynnissä Merikarvian R-Kioskilla ja Merikarvian apteekilla niin kauan kuin niitä riittää.

 
Mieskalenterin kanteen pääsi Merikarvian kesäasukasyhdistyksen kolmen sukupolven miespyramidikuva.

"Pidät kädessäsi Merikarvian kunnan vuoden 2018 mieskalenteria.

Merikarvian kunnan 150-vuotista taivalta juhlistavan mieskalenterin pääosassa ovat osa Merikarvian lukuisten yhdistysten aktiiveista. Kunnan ja yhdistystoiminnan menestyksen takana ovat aina olleet tavalliset ihmiset joille Merikarvian kunta on halunnut tämän kalenterin avulla antaa kunniapaikan Merikarvian täyttäessä 150 vuotta. Mieskalenterin humoristisella lähestymistavalla tuodaan estradille paikkakunnan aktiivista yhdistystoimintaa samalla kunnioittaen 150-vuotiasta kuntaa eri-ikäisten, kokoisten ja –näköisten kasvojen kautta. Tasa-arvon nimissä, vaikka kyseessä on mieskalenteri, heinäkuu on varattu merikarvialaisille naisille, joita ilman ei olisi merikarvialaista miestä. Heitä kalenterissa edustaa MJU:n ringettenaiset.

Kalenterin tuotto osoitetaan lyhentämättömänä merikarvialaisten lapsi - ja nuorisotyötä tekevien yhdistysten tueksi, kiitos tuestasi."

 
Tammikuun kuvaan pääsivät Merikarvian Voimailijat. Kuvassa Ilkka Alaluopa ja Jaakko Lähteenmäki nostavat yhteisnostona 160 kiloa rautaa ylös.
 

Retkikuva Oy
Tiedepuisto 4 
28600 Pori
www.retkikuva.fi

Yrittäjä, Valokuvaaja
Petri Hakosalo
Puhelin: +358 40 591 5668
Email: petri.hakosalo@retkikuva.fi

y-tunnus: 2813479-9
Kotipaikka: Merikarvia
ALV Rek.
instagram.com/petrihakosalo