« Edellinen | Seuraava »

Kumivene & kanoottiretki Merikarvianjoen suistoon perjantai-iltana 24.5.2024

Julkaistu 17.5.2024
 

Retkikuvan retkikausi aloitetaan tänä vuonna jo perinteiseksi muodostuneella retkellä Merikarvianjoen hienoon jokisuistoon. Ensimmäiset retket toteutettiin erikseen kanooteilla ja kumiveneellä, ja vuosi sitten tehtiin yhdistelmäretki, jossa molemmat "matkustusmuodot" olivat käytössä. Tänä vuonna Purolomilla on lisäksi uusi toinen kumivene eli nyt on käytössä kaksi kumivenettä ja muutamia kanootteja. Tervetuloa! ps. Ole nopea, paikat täyttyvät nopeasti!

Retki toteutetaan yhteistyössä Purolomat Oy:n kanssa Juho Mäkipuron kahdella 7-paikkaisella kumiveneellä. Se sopii erinomaisesti lintujen tarkkailuun. Veneissä on hiljaiset sähkömoottorit eli luvassa on luonnonrauhaa. Retkellä ajetaan jokisuun kapeita uomia pitkin. Luvassa on majavia, lintuja ja keväistä luontoa, varsinkin lintukonsertti on varmasti hieno, kun ensimmäiset satakielet ja muut yölaulajat ovat saapuneet muutolta. Kumiveneen lisäksi retkellä on käytössä 6-8 helposti melottavaa ja tukevaa kanoottia. Katsotaan "paikkajako" paikanpäällä ja voidaan myös vaihdella paluumatkallle kumiveneilijöitä melojiin, jos halutaan.

Retkeen sisältyy nokipannukahvita ja makkarat, venematka ja lintu-, luonto- ja paikallisopastus. Venematkan aikana saa hyvin valokuvailtua ja tarkkailua lintuja ja muuta luontoa tai voi vaan nauttia maisemista. Retken puolivälissä pidetään maatauko jokisuun kodalla. Hinta 25 eur/hlö (sis alv)

Ilmoittaudu tästä:
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 
Kuva kooste kevään 2023 kumivene- /kanoottiretkeltä.
 
Kevään 2022 retki.
 
Kuvia vastaavalta retkeltä, joka tehtiin kumiveneen sijasta kanootein.
 

Retkikuva Oy
Tiedepuisto 4 
28600 Pori
www.retkikuva.fi

Yrittäjä, Valokuvaaja
Petri Hakosalo
Puhelin: +358 40 591 5668
Email: petri.hakosalo@retkikuva.fi

y-tunnus: 2813479-9
Kotipaikka: Merikarvia
ALV Rek.
instagram.com/petrihakosalo