Ajastettu

Kumivene & kanoottiretki Merikarvianjoen suistoon perjantai-iltana 19.5.2023

Julkaistu 15.5.2023
Näkyvissä 22.8.2022 alkaen
 

Retkikuvan retkikausi aloitetaan tänä vuonna jo perinteiseksi muodostuneella retkellä Merikarvianjoen hienoon jokisuistoon. Edelliset retket on toteutettu erikseen kanooteilla ja kumiveneellä, tällä kertaa kokeillaan yhdistelmää, jossa on molemmat "matkustusmuodot" käytössä. Tervetuloa! ps. Ole nopea, paikat täyttyvät nopeasti!

Retki toteutetaan yhteistyössä Purolomat Oy:n kanssa Juho Mäkipuron 7-paikkaisella kumiveneellä. Se sopii erinomaisesti lintujen tarkkailuun. Veneessä on hiljainen sähkömoottori eli luvassa on luonnonrauhaa. Retkellä ajetaan jokisuun kapeita uomia pitkin. Luvassa on majavia, lintuja ja keväistä luontoa, varsinkin lintukonsertti on varmasti hieno, kun ensimmäiset satakielet ja muut yölaulajat ovat saapuneet muutolta. Kumiveneen lisäksi retkellä on käytössä 6-8 helposti melottavaa ja tukevaa kanoottia. Katsotaan "paikkajako" paikanpäällä ja voidaan myös vaihdella paluumatkallle kumiveneilijöitä melojiin, jos halutaan.

Retkeen sisältyy nokipannukahvita ja makkarat, venematka ja lintu-, luonto- ja paikallisopastus. Venematkan aikana saa hyvin valokuvailtua ja tarkkailua lintuja ja muuta luontoa tai voi vaan nauttia maisemista. Retken puolivälissä pidetään maatauko jokisuun kodalla. Hinta 25 eur/hlö (sis alv)

Ilmoittaudu tästä:
https://www.retkikuva.fi/tapahtumat/kumivene___kanoottiretki_merikarvianjoen_suistoon_pe_1952022_219

 
Kuvia vastaavalta retkeltä, joka tehtiin kumiveneen sijasta kanootein.
 

Retkikuva Oy
Tiedepuisto 4 
28600 Pori
www.retkikuva.fi

Yrittäjä, Valokuvaaja
Petri Hakosalo
Puhelin: +358 40 591 5668
Email: petri.hakosalo@retkikuva.fi

y-tunnus: 2813479-9
Kotipaikka: Merikarvia
ALV Rek.
instagram.com/petrihakosalo